2.7.2021

Toimintakeskuksen väki viettää kesälomaa 5.7-1.8.2021 välisen ajan. Ovet ovat taas avoinna maanantaina 2.8. Hyvää kesää kaikille!

2.3.2021

Toimintakeskus Otavan vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Olemme tammikuussa aloittaneet uutena toimintana eläin- ja maatilatoimintaa. Kaksi pienryhmää käy joka viikko hoitamassa hevosia, kanoja ja lampaita, sekä tekemässä maatilan töitä Ruskalaukassa.


Hiihtolomaa vietämme ajalla 8-14.3.2021, joilloin Toimintakeskus Otava on suljettu.

13.10.2020

Toimintakeskus Otava on suljettu 19-25.10.2020, vietämme syyslomaa.

4.8.2020

Toimintakeskus Otavan toiminta jatkuu ke 5.8.2020 alkaen.

5.6.2020

Toimintakeskus Otavassa nautittiin kevättalven auringon paisteesta, kun COVID-19 virus tuli ja sulki toimintamme väliaikaisesti. Asiakkaamme ovat pysyneet turvallisesti kodeissaan tämän ajan. Olemme avaneet kesäkuussa Toimintakeskus Otavaa porrastetetusti, virallisten ohjeiden mukaisesti.

Heinäkuussa vietämme vuosilomia ja Toimintakeskus on suljettu aj. 6.7-2.8.2020.

Toivomme kovasti että korona-tilanne sallii meidän aukaista ovemme elokuussa kaikille asiakkaille.

19.12.2019

Tähdet pienet tuikahtaa,meiltä huolet poistaa.Revontulet hulmuaa,valo meille loistaa.Tähdet maata katselee,loimu yötä valaisee,meille uuden riemun suo,joulun ihmisille tuo.– Z.Topelius –

Toimintakeskus Otava hiljentyy joulunviettoon. Otava on suljettuana 21.12.2019-7.1.2020.


Otavan väki toivottaa kaikille rauhaisaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!

12.11.2019

Olemme täydentäneet Otavan puodin tuotevalikoimaa.

Tervetuloa tutustumaan!

17.10.2019

Toimintakeskus Otavassa on vietetty toiminnallinen loppukesä ja syksy. Palasimme virkeinä töihin kesäloman jälkeen ja aloimme suunnitella Taiteiden yön etkoja. Talossamme on useita kädentaito lahjakkuuksia ja taide on lähellä sydäntämme. Taidetta voi kokea kaikilla aisteilla. Etkoilla meillä pääsi osallistumaan yhteisötaideteokseen, rentoutumaan aistihuoneessa ja kokeilemaan arpaonnea.

3.9.2019 Kehitysvammaisten työ-ja päivätoiminta täytti 40-vuotta. Saimme muistella yhdessä kuljettua taivalta, nauttia lauluesityksistä ja laittaa suut makeiksi täytekakulla.

Lämmin kiitos kaikille kaikille vieraille. Kanssanne oli ilo juhlia.

Otavan puutarhureiden viljelytaidot eivät pettäneet meitä tänäkään vuonna. Oli mahtavaa päästä tekemään salaatteja omasta maasta, napostella herneitä ja maistella mausteita.

Parasta tietenkin oli, kun omanruuan päivänä sai käyttää oman maan aineksia :)

Syysloma häämöttää jo kaikkien mielessä, mutta sitä ennen kuitenkin polkaistiin käyntiin valinnaisryhmät. Maanantaisin Otavassa olevat asiakkaat pääsivät valitsemaan luonto-, tarina- ja tanssiryhmien väliltä, että mitä haluavat tehdä. Osan porukan kanssa käymme myös kuntosalilla Voimaa ja Tasapainoa ryhmässä.

Toimintakeskus Otava on suljettu aj. 21-27.10.2019, vietämme syyslomaa.

29.8.2019

14.6.2019

Kesäloma alkaa jo hiipimään Otavalaisten mieleen ja on hyvä muistella mitä kaikkea olemme tehneet talven ja kevään aikana.


Talvella ulkoiltiin sään salliessa mahdollisimman paljon. Käytiin kävelyllä ja hiihtämässäkin.

Aurinkojuhlissa vietimme isolla porukalla yhteistä aikaa pihapelien, musiikin ja makkaran syönnin yhteydessä.

Ryhmissä on tehty erinlaisia kädentaitoja, pelattu, kokattu, tutkittu ja nautittu yhteisistä tekemisistä.


Valinnaisryhmät ovat olleet mieluisia kun asiakkaat ovat päässeet tekemään itselleen mielenkiintoista aihetta. Viimeisimmät valinnaisryhmät olivat: Taide, Luonto ja liikunta sekä Istumatanssi.

Työtoiminnassa ahkera keittiönväki on pitänyt talon siistinä, suut makeina ja puupuolella ovat tehneet hienoja tilaustöitä.

Paljon olemme viettäneet aikaa myös toimintakeskuksen ulkopuolella vierailen eri näyttelyissä, elokuvissa, puutarhalla ja tapahtumissa. Linja-autolla kävimme myös Oulussa Kaiken kansan festareilla kuuntelemassa Jannaa.

Keväällä pääsimme mm. kokeilemaan erinlaisia pyöriä urheilukentällä.

Liikunnan merkeissä vierailemme säännöllisesti liikuntahallilla, kuntosalilla sekä keilaamassa.


Yksi mieleenpainuvimmista vierailuista oli Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa. Meille kerrottin kirkon historiaa, pääsimme tutustumaan ehtoollisastioihin, puhumaan saarnastuoliin sekä nauttimaan urkujen soitosta alttarilla makoillen.

Vappua juhlimme yhdessä ryhmäkotien kanssa Kuusamon Tropiikissa. Tänä vuonna teemana oli harrastukset. Näimme mm. ratsastajia, kalastajia, kuntoilijoita ja bingon pelaajia. Mukavaa oli kaikilla.

Kesäkuussa vierailimme Visenttipuistossa katsomassa Juliaa, Eerikkiä, Vilmaa ja Tulppaania. Isoja ja pörröisiä olivat eläimet. Sääkin meitä suosi, vaikka vähän lumia menasi aamulla sadella. Kuusamon Reserviläisille kiitokset retkimakkaroista.

Otavan puutarhurit laittoivat meille jällein kasvamaan mm. perunaa ja salaattia. Jännityksellä odotamme milloin pääsemme maistelemaan ensimmäiset salaatit ja kuinka valtavia perunoita tänä syksynä saamme.

Toimintakeskus on suljettu aj. 1.7.-28.7.2019 vietämme kaikki silloin lämmintä kesälomaa.

Pikkuhiljaa suuntaamme katsetta syksyyn päin ja Toimitakeskus Otavan väki on mukana Taiteiden yössä omalla päivätapahtumallaan. Toivottavasti näemme silloin.

Otavan yhteisötaidetta

24.4.2019

Hiihtoloma on vietetty, kalat pilkitty ja kevät on saapunut. Aurinko houkuttelee Otavan väen ulkoilemaan entistä ahkerammin.

Toimintakeskus Otavan väki juhlii Vappua perjantaina 26.4.2019 Kuusamon Tropiikissa. Tällä kertaa teemana on harrastukset. Innolla odotamme millaisia harrastajia paikalle saapuu.

Toimintakeskus on suljettuna 1.5.2019 (Vappu), 30.5.2019 (Helatorstai) ja 31.5.2019 (henkilökunnan kehittämispäivä).

13.2.2019

Alku vuodesta olemme kokeilleet uudenlaista ryhmä toimintaa. Asiakkaat pääsivät valitsemaan itse mihin toimintaan haluavat osallistua. Tällä kertaa valittavissa oli tarina-, peli- ja liikuntaryhmä. Valinnaisryhmät toteutettiin kahden iltapäivän ajan. Vaihtelua arkeen toi kun pääsi tekemään töitä naapuri ryhmäläisten kanssa. Asiakkaat ovat toivoneet, että valinnaisryhmät järjestettäisiin uudelleen. Lähitulevaisuudessa tulemme järjestämään vastaavanlaista toimintaa.

Tammikuun touhuja

Toimintakeskus Otava on suljettu 4.3.2019-10.3.2019, vietämme talvilomaa.


13.12.2018


Joulu tekee tuloaan Toimintakeskus Otavaan. Kuluneiden viikkojen aikana olemme käyneet adventtikirkossa, laulaneet joululauluja, askarreltu kortteja ja muita jouluisia ihanuuksia. Leivottu pipareita ja vähän herkuteltukin.

Toimintakeskus Otavan tohina jatkuu vielä ensi viikon, jolloin voi tulla katsomaan löytyisikö pukinkonttiin tai omaan kotiin jotain ihanuuksia. Voit käydä tutustumassa osaan tuotteista Puoti-kohdasta, myymälästä löytyy lisää.

4.10.2018

Järjestimme syysretken Oivangin nuorisokeskukseen. Reissu oli todella onnistunut, sää suosi ja väki oli iloita. Kokeilimme minigolfia, fisbeegolfia, pelasimme jalkapalloa ja nautimme luonnosta. Ja lopuksi paistoimme makkaraa ja joimme nokipannukahvit. Päivä oli mukava päättää yhteislauluihin.


Vietämme syyslomaa 22.10-28.10.2019, jolloin Toimintakeskus Otavassa ei ole toimintaa.


31.8.2018

Pienviljely tuotti satoa meille hyvin. Olemme saaneet nauttia itse kasvatetuista salaatinlehdistä ja yrtteistä.

Omanruuanpäivänä Tähkä ryhmässä keitettiin uudet perunat suoraan penkistä nostettuna. Hyvin maistui.

Ryhmien yhteisenä projektina maalaisimme värikkään räsymaton toimintakeskuksemme ovelle, toivottamaan asiakkaat ja vieraat tervetulleiksi.
29.8.2018

Lämpimän kesäloman jälkeen oli mukava palata takasin töihin. Hymyssä suin sai taas tavata tuttuja ja aloittaa työntouhut.14.6.2018

Kesän odotuksen aloitimme pitämällä vappujuhlat Kuusamon Tropiikissa. Ai että meillä oli mukavaa. Ohjelmassa oli erilaisia esityksiä ja kilpailuja, sekä tietenkin tanssia.

Kesä tulikin ryminällä ja me nautimme lämpimistä toukokuun ulkoilukeleistä. Lehden luku siirettiin ulos ja välillä jopa rannalle asti.

Olemme myös aloittaneet pienviljelyn. Syksymmällä sitten nähdään kuinka suuren perunasadon saamme. :)

Kuusamon Reserviläiset yhdessä Ruka Travelsin ja Ruka Charterin kanssa järjestivät meille upean retken Hossan kansallispuistoon. Ulkoilemaan pääsimme hyvässä säässä, vaikka menomatkalla taisi räntää sataakin. Väki viihtyi hyvin kauniissa Hossan maisemissa.

Suuri kiitos retken järjestäjille!

Toimintakeskus Otavan pihaan saatiin vilskettä, kun järjestimme myyjäis- ja pihakirppistapahtuman. Tavara vaihtoi omistajaa, kuulumisia vaihdettiin ja laulettiin porukalla. Erityisen mukavaa oli kun saimme paljon lapsi vieraita. Mahtava tunnelma.

Ennen kesälomaa vietämme vielä kaksi mukavaa viikkoa yhdessä.

Toimintakeskus Otava on suljettu aj. 2.7.2018-29.7.2018 jolloin vietämme ansaittua kesälomaa.

Toimintakeskuksen väki toivottaa kaikille aurinkoista kesää!

4.6.2018

12.4.2018

Talven aikana Otavassa olemme alkaneet käyttämään vahvemmin tietotekniikkaa. Jokaisesta ryhmästä löytyy ipad joilla kuvaamme, etsimme tietoa, ehkä vähän hulluttelemmekin erityisesti ovat loistava apu kommunikaation tukeemisessa. Useampi asiakaskin on oman ipadin hankkinut ja nyt ne toimii reissuvihkoina. On mukava kotona sekä toimintakeskuksessa näyttää kuvia ja ääntä päivän tapahtumista. Päivittäin harjoittelemme asiakkaiden kanssa lisää ipadin käyttö.

Kevättä ja kesää odotamme Otavassa innolla. Toivotimme kevään tervetulleeksi viettämällä Toimintakeskuksen pihalla Huviklubin järjestämiä Aurinkojuhlia isolla porukalla.

Kalaonnea pääsimme kokeilemaan yhteisissä pilkkikilpailuissa.

5.2.2018

Tammikuussa Otavassa oli monta iloista ilmettä ja reipasta liikkujaa. Asiakkaat nauttivat yhteisistä toimintatuokioista. Hymyssä suin alamme nauttimaan aurinkoisita päivistä.

Talvilomaa vietämme perinteisesti viikolla 10. Toimintakeskus on suljettu 5.3-11.3.2018

Toimintakeskus Otava on suljettu 11.5.2018. kehittämispäivän vuoksi.


21.12.2017

Otavan tontut toivottaa Rauhallista joulunaikaa!

7.12.2017

Toimintakeskus Otavassa on joulun tunnelmaa. Laulua, piparin tuoksua, odottavaa jännitystä ja iloisia ilmeitä.

Olemme juhlineet 100 vuotiasta Suomea yhdessä Taivalkoskelta olleiden vieraiden kanssa. Kiitos heille vierailusta! Toivottavasti tapaamme uudelleen.

Puotiin olemme tehneet erinlaisia joulutuotteita. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä pukinkonttiin.

Otavaan laskeutuu joulurauha ja väki on joulun vietossa 23.12.2017-7.1.2018, tällöin talo on suljettu.


HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! T: Otavan väki


13.10.2017

Toimintakeskus Otavassa vietettiin iloisilla mielin avajaisia ja avoimiaovia keskiviikkona. Päivä alkoi juhlallisesti nauhojen leikkauksella ja sen jälkeen Kirkkoherra Taina Manninen siunasi Toimintakeskuksemme. Päivän aikana nähtiin tuttuja, naurettiin ja syötiin kakkua.

Kiitos kaikille vieraille teitte päivästämme ikimuistoisen!


Otavan väki rauhoittuu syysloman viettoon ja avaamme ovet jällein 23.10.


5.10.2017

Toimintakeskuksessa odotetaan innolla ensi viikon avoimia ovia. Kirkkoherra Taina Manninen tulee siunaamaan Toimintakeskus Otavan kello 9.00 ja kello 15 asti ovat kaikki tervetulleita tutustumaan uusiin tiloihin.


Syyslomaviikko lähestyy. Toimintakeskus Otava on suljettu 16.10-20.10.2017.

Toimintakeskus Otava on suljettu perjantaina 24.11.2017 henkilökunnan kehittämispäivän vuoksi.

24.8.2017

Toimintakeskus Otavan avoimet ovet ja myyjäiset pidetään keskiviikkona 11.10.2017 klo 9-15. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin ja toimintaamme sekä tekemään löytöjä myyjäisistä ja nauttimaan kupponen kuumaa.

23.8.2017

Kesälomilta ollaan palattu työntouhuun ja Toimintakeskus Otavassa on jälleen monta iloista ilmettä.

Pihatyöt valmistuvat hyvää vauhtia ja asiakkaatkin ovat päässeet istutustöihin.

Myöhemmin syksyllä pidämme avoimet ovet joista infoamme myöhemmin lisää.

29.6.2017


Toimintakeskus Otavan väki lomailee 3.7.-30.7.2017, jolloin Toimintakeskus on suljettuna.


Toivotamme kaikille rentouttavaa

ja lämmintä kesää.


Nauti uusia perunoita ja voita, mansikoitta ja makkaroita.

Tee saunaan tuore vasta, varpaat veteen kasta.

Hakkaa liiteriin halkoja, oio nurmikolla jalkoja.

Ihastele poutapilviä, siristele auringossa silmiä.

Haista kesän tuoksut, unohda turhat juoksut.

Muista lekotella, laiturilla elämää hekotella.

Mieti kivoja juttuja, tapaa ystäviä tuttuja.

Älä murehdi ötököitä, vietä rauhallisia kesä öitä.

31.5.2017

Kahden vuoden evakkoreissu on takana päin ja olemme päässeet muuttamaan saman katon alle uusiin toimiviin ja valoisiin tiloihin.

Keva-keskus nimi jää pois käytöstä ja olemme jatkossa Toimintakeskus Otava. Lisäksi Hovi ryhmän nimi on vaihtunut Tähkäksi. Toimintakeskus Otavan tupaantuliaiset vietetään syksyllä.

Tahkokankaalla Oulussa järjestetään kesäkonsertti torstaina 8.6.2017. Pääesiintyjinä ovat Lord Est ja Ilpo Kaikkonen. Otavan asiakkaita on lähdössä Tahkokankaalle ohjaajan kanssa.

Kesälomaa vietämme 3.7.-30.7.2017 jolloin Otava on suljettuna.

3.5.2017

Uudet tilamme ovat valmistuneet ja muutamme aj. 8.5.-12.5.2017 ja tällöin KeVa-keskus on suljettu. Uusien tilojen myötä nimemme vaihtuu Toimintakeskus Otavaksi ja aloitamme toiminnan Toimintakeskus Otavassa 15.5.2017

Kuusamon Reserviläisten järjestämä ulkoilupäivä Ruska Laukan hevostallille siirtyy myöhäisen kevään takia. Uusi ajankohtaa ilmoitetaan myöhemmin.

10.4.2017

Pieni kurkkaus miltä uudessa KeVa-keskuksessa näyttää.


6.4.2017

Huviklubin järjestämät vappujuhlat pidetään perjantaina 28.4.2017 Hotelli Kuusamossa. Teemana pukeutumisessa ja ohjelmassa on SUOMI 100-vuotta. Kyseisenä päivänä ei KeVa-keskuksessa ole korvaavaa toimintaa.

KeVa-keskus valmistuu toukokuun alkuun ja muuttoviikko on aj.8.5.-12.5.2017 ja tällöin KeVa-keskuksessa ei ole asiakkaille toimintaa.

Kuusamon reserviläiset järjestävät ulkoilupäivän KeVa-keskuksen asiakkaille ja henkilökunnalle keskiviikkona 17.5.2017 Ruska Laukan hevostallille. Ulkoilupäivään osallistuvat ne asiakkaan, joilla on keskiviikkoisin KeVa-keskuksessa käyntipäivä.

KeVa-keskus on suljettu perjantaina 26.5.2017 koulutus- ja kehittämispäivän vuoksi.

10.2.2017

KeVa-keskuksen rakennustyö etenee suunnitelmien mukaan ja alustavasti on luvattu, että pääsemme muuttamaan saman katon alle toukokuun alussa. Muutto kestää viikon ja tuolloin KeVa-keskuksessa ei ole toimintaa asiakkaille. Tarkemmasta muuton ajankohdasta ilmoitamme myöhemmin.

Vietämme talvilomaa perinteisesti "kymppiviikolla" eli 6.-12.3.2017.

KeVa-keskuksessa on myytävänä Kuvataidekoululaisten taideteoksista valmistettuja vuoden 2017 vuosikalentereita hintaan 10 €/kalenteri.


24.11.2016

Kuukaudet vaihtuu vauhdikkaasti ja olemme kohta joulun kynnyksellä. KeVa-keskuksessa ei ole joulumyyjäisiä, vaan osallistumme Porkkatörmän joulumyyjäisiin torstaina 1.12.2016 klo 10.00 - 14.00 ja liikuntahallilla pidettäviin Erä-Veikkojen perinteisiin joulumyyjäisiin sunnuntaina 11.12.2016 klo 9.00 - 15.00. Myytävänä on monipuolisia kädentöitä sekä asiakkaiden taideteoksista valmistettuja vuosikalentereita v. 2017. Maksutapana käteinen. TERVETULOA jouluostoksille!

KeVa-keskus on suljettu maanantaina 5.12.2016 ja joululomaa pidämme 23.12.2016 - 9.1.2017.

Kehitysvammalainmuutos tuli voimaan 10.6.2016. Muutosten tarkoituksena on vahvistaa erityishuollossa olevan henkilön itsemääräämisoikeutta ja itsenäistä suoriutumista sekä vähentää rajoitustoimenpiteiden käyttöä erityishuollossa. Laki korostaa jokaisen erityishuollossa olevan kehitysvammaisen ihmisen oikeutta täysimääräiseen osallistumiseen yhteiskunnassa. Hänen toiveensa, mielipiteensä ja yksilölliset tarpeensa on otettava huomioon, ja hänelle on turvattava mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa omiin asioihinsa.

Henkilökunta on osallistunut 17. - 18.11.2016 Itsemääräämisoikeus ja erityishuoltolain muutokset sekä niiden vaikutukset kehitysvammatyöhön-koulutukseen. Koulutus antoi työnteikijöillemme hyvän pohjan miettiä omia työtapoja ja niihin tehtäviä muutoksia, jotta asiakkaiden itsemääräämisoikeus voisi toteutua. Lakiuudistukseta löytyy lisätietoa nettiosoitteesta

Oikein mukavaa joulunodotusta kaikille!

11.11.2016

Uudisrakennus etenee hyvää vauhtia!

4.11.2016

Tulevia myyjäisiä varten valmistuu kaikenlaista joulukivaa! Osallistumme tuotteillamme Porkkapirtin joulumyyjäisiin 1.12.2016 sekä Kev:n perinteikkäisiin myyjäisiin 11.12.2016. Tervetuloa tekemään mukavia löytöjä!

13.9.2016

KeVa-keskuksen asiakkaiden Omaisten ilta on tiistaina 18.10.2016 klo 18.00 alkaen Kaisla-ryhmän tiloissa Maaseläntie 34. Marja-Leena Kanerva kertoo omaishoidontuen lakimuutoksista ja sosiaaliohjaaja Jaana Tuomaala avotyötoiminnan asiakaskyselyn tuloksista.

KeVa-keskuksen laajennusosa valmistuu aikataulussa ja uusiin tiloihin pääsemme muuttamaan toukokuussa 2017. Toimimme siis edelleen kahdessa eri paikassa, terveyskeskuksen toisessa kerroksessa ja KeVa-keskuksessa Maaseläntiellä.

Syyslomaa vietämme 24. - 28.10.2016

2.8.2016

Kesä jatkuu mutta loma on nyt nautittu ja olemme palanneet töihin innolla ja lomasta uutta voimaa saaneena. Kesän aikana KeVa-keskuksen vanhan puolen purkutyöt ovat päässeet kunnolla vauhtiin ja saataneenkin kohta loppuun. Ja uuden rakentaminen voi siten alkaa. Toiminta kaikissa ryhmissä jatkuu entiseen tapaan. Tervetuloa käymään katsomassa touhujamme!

23.6.2016

Hyvää kesää kaikille. Nautitaan auringosta, levätään ja palataan töihin virkistyneenä elokuun alussa.

8.6.2016

KeVa-keskuksen vanhan puolen purkutyöt on aloitettu jo kesäkuun alkupäivinä. Alue on turvallisuuden vuoksi eristetty aitauksin ja asiakkaat eivät pääse alueella liikkumaan. Tuotetiedusteluja voi tehdä puutyöpuolelta tai muiden ryhmien toimintatiloissa työskenteleviltä ohjaajilta.

4.5.2016

Kevät etenee ja olemme jo saaneet nauttia mukavan
lämpimistä päivistä. KeVa-keskuksessa touhut jatkuvat kesäkuun loppuun asti. Lomaa vietämme 4.7. - 1.8.2016, jolloin KeVa-keskus on kiinni.

16.2.2016

Keväiset terveiset täältä KeVa-keskuksesta. Sisäilmaongelmien vuoksi KeVa-keskuksessa on tehty laaja kuntotutkimus, jossa havaittiin vanhan puolen rakenteissa mikrobivaurioita. Tästä johtuen KeVa-keskuksen vanhalta puolelta henkilökunta ja asiakkaat (Kaarna-ryhmä, kotitalousryhmä ja asiakkaat, joilla on henkilökohtainen avustaja) ovat siirtyneet keväällä 2015 korjaustöiden vuoksi terveyskeskuksen osasto 2:n tiloihin.

KeVa-keskuksen vanhanpuolen purkutyöt on suunniteltu aloitettavaksi elokuussa 2016 ja uuden laajennusosan tilat olisi käytössä maalis-huhtikuussa 2017. Purku- ja rakennustöiden vuoksi loputkin tilat joudutaan tyhjentämään kokonaan ja siellä toimiva Kaisla-ryhmä ja kehitysvammakoordinaattorin sekä avotyön ohjaajan tilat muutetaan samaan pihaan puupuolen yläkertaan huhti-kesäkuun aikana. Myös Puoti on siirretty väliaikaisesti pienempiin tiloihin, mutta kauppaa käydään normaalisti.

Purku- ja rakennustyöt vaativat kärsivällisyyttä niin henkilökunnalta kuin asiakkailta. Onneksi tämä on vain väliaikaista ja kärsivällisyytemme palkitaan vielä jossain vaiheessa toimivilla ja asianmukaisilla, uusilla tiloilla.

*

KeVa-keskuksen Puodissa on myytävänä omana tuotantona valmistettuja vuosikalentereita . Kalenterin kuvat on asiakkaidemme tuottamaa taidetta Kuusamo-opiston kuvataidekoulussa. Kalenterin hinta on 10 euroa.

Katso Puodin sivuilta!

*

12.2.2016

Kotisivumme ovat valmistuneet hiljattain. Jotta sivujen sisältö, ilme ja käyttömukavuus olisi paras mahdollinen kehitämme ja päivitämme niitä koko ajan. Otamme mielellämme vastaan palautettasi, jotta kotisivut palvelisivat käyttäjiään mahdollisimman hyvin.

Voit antaa palautetta yhteydenottolomakkeen välityksellä.

*o