Toimintakykyä ylläpitävää ja kuntotumista edistävää toimintaa

Toimintakeskus Otavan toiminta perustuu yhteisöön ja sen antamaan tukeen. Keskuksessa toimitaan tietyn päivä- ja viikkorytmin puitteissa, sitoudutaan tiettyihin käyntipäiviin ja tuetaan työ- ja harrastustoimintaan osallistumista.

Toimintakeskus Otavan tarjoamia palveluita ovat hoiva-, virike- ja työtoiminta. Hoiva- ja viriketoiminta sisältää suunnitelmallisia päivittäisiä aktiviteettihetkiä, hoivaa ja huolenpitoa, kokemuksia ja elämyksiä. Hoiva- ja virikeryhmiä on kolme; Tähkä, Kaarna ja Kaisla. Työtoimintaa ovat puutyöryhmä, kotitalousryhmä ja avotyötoiminta. Puutyöryhmä valmistaa tuotteita tilaustyönä sekä myyntiin omassa puodissa. Kotitalousryhmä vastaa ruokahuoltoon ja puhtauteen liittyvistä tehtävistä. Avotyötoiminnassa olevat henkilöt työskentelevät erilaisilla työpaikoilla sovelletuin työtehtävin.

Ryhmien toiminnasta vastavat ohjaajat. He toimivat tarvittaessa yhteyshenkilöinä koteihin ja muihin yhteistyötahoihin. Toimintakeskus Otava on auki ma - to klo 8.00 - 16.00 ja pe 8.00 - 14.00. Ohjaajien yhteystiedot ovat kunkin ryhmän esittelyn yhteydessä.

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteys Toimintakeskus Otavaan ja sopimalla tutustumiskäynti.

"Helmenpyytäjä uskoo helmen löytyvän jokaisesta simpukasta" (Maija Paavilainen)